Categorieën
Agenda Carnivora Excursies Markten Nieuws

Activiteiten 2022

Het heeft na de EEE van afgelopen oktober even geduurd voordat we weer op adem waren gekomen. Gelukkig kijken we terug op een mooi evenement.

Met de aanvang van het nieuwe jaar beginnen we ook weer te denken aan wat we kunnen organiseren in dit jaar. Achter de schermen is al wat overleg geweest en ik kan u mededelen er zijn ideeën genoeg!
Helaas is de situatie omtrent Corona nog steeds erg onzeker. We weten dus niet welke evenementen door mogen en kunnen gaan…

In principe gaan we sowieso voor de vaste markten waar Carnivora de afgelopen jaren heeft gestaan. Dit zijn de hortus markten van Leiden, Utrecht en Amsterdam. Daarnaast zijn we ook aanwezig op de vleesetende planten liefhebbers dagen van Bandus. Hou voor de meest actuele data Facebook en de website in de gaten.

We hopen een verkoopevenement te mogen organiseren met planten van onze eigen collectie. Door de afwezigheid van markten de afgelopen jaren is onze collectie gestaag uitgestoeld. Als de planten op hun top zijn zullen we een moment kiezen dat er geshopped kan worden. Het betreft hier voornamelijk Sarracenia’s. Tijdens deze dag is het onze leden toestaan zelf planten mee te brengen voor de verkoop of ruilen.
Wellicht dat deze dag uitbreiden met enkele lezingen en een borrel, ter vervanging van de nieuwjaarsbijeenkomst.

Het zou leuk zijn als we weer een excursie kunnen doen naar planten in het wild of een kwekerij bezoek. Als de omstandigheden het toelaten zullen we zeker enkele activiteiten organiseren.

Tot slot hopen we dat het mogelijk is in samenwerking met CarniFlora een open dag te organiseren op de kwekerij in Aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.