Vrijwilligers

Carnivora wil graag liefhebbers van vleesetende planten met elkaar in contact brengen om planten, kennis en ervaringen te delen over deze fascinerende plantengroep. Dit doen wij door middel van het uitbrengen van een nieuwsblad, deze website, organiseren van bijeenkomsten en excursies, en het bijwonen van plantenmarkten. Wij proberen beginners te enthousiasmeren en succes te hebben in onze hobby, en de gevorderde liefhebber te prikkelen met nieuwe ideeën. Iedereen die het leuk vindt om hieraan bij te dragen is welkom.

We kunnen alle hulp gebruiken. Wilt u een steentje bijdragen, stuur ons dan even een email (info@carnivora.nl). Er is vast wel iets leuks voor u te doen. Voorbeelden van vrijwilligerstaken zijn: stukjes schrijven voor het nieuwsblad, foto’s maken op evenementen, en de verkoopkraam bemannen.

Naast de vrijwilliger die zo nu en dan een dagje helpt zijn er ook bestuursleden nodig die verantwoordelijk zijn voor onder andere het contact met de vrijwilligers, de leden, de website en de administratie. Momenteel zijn wij op zoek naar een of twee bestuursleden. Heb je hierin interesse informeer dan via info@carnivora.nl .