Vrijwilligers

Carnivora wil graag mensen en vleesetende plantende met elkaar in contact brengen om planten, kennis en ervaringen te kunnen delen over deze fascinerende planten groep. Dit doen wij doormiddel van het uitbrengen van een nieuwsblad, deze website, organiseren van bijeenkomsten en het bijwonen van plantenmarkten. Wij proberen beginners te enthousiasmeren en succes te hebben in onze hobby en de gevordende kweker te prikkelen met nieuwe ideeën.

Iedereen die het leuk vindt om hieraan bij te dragen is welkom. We kunnen alle hulp gebruiken dus stuur ons even een mail naar info@carnivora.nl en laat weten wat je wil doen. Voorbeelden van vrijwilligerstaken zijn: stukjes schrijven voor het nieuwsblad en verkoopstand bemannen.

Naast de vrijwilliger die zo nu en dan een dagje helpt zijn er ook bestuursleden die verantwoordelijk zijn voor onder andere het contact met de vrijwilligers, leden, de website en administratie. Momenteel zijn wij op zoek naar een of twee bestuursleden. Heb je hierin interesse informeer dan via het bovenstaande email adres.