29 en 30 augustus 2020: Open Tuindagen

Kwekerij Bandus
Sliekstraat 9
6999 DX Hummelo en Keppel

De open tuindagen van Bandus begonnen een paar jaar geleden in hun oude verzameltuin waar ook de verzameling en passie voor bamboe begon. Twee weekenden per jaar stelden zij de tuin open, gaven rondleidingen en vertelden over de bijzondere en minder bijzondere planten die er staan. Met deze weekenden probeerden zij fascinatie en passie voor planten en de natuur over te brengen op de bezoeker en lieten zien wat voor bijzondere planten, met allemaal hun eigen interessante en ongewone eigenschappen, er zijn.

Nu de kwekerij op Sliekstraat 9 in Hummelo gevestigd is worden de open tuindagen daar gehouden. In deze weekenden is er een kleine markt van gast standhouders, er zijn gratis lezingen, rondleidingen en een heerlijk terras om even bij te komen met kopje thee, koffie of een verfrissend glaasje sap.

Toegang voor de tuin, markt, lezingen en de rondleidingen zijn gratis. Geopend van 10 tot 17 uur.

Tegelijk met de open tuindagen is het weekend rondje tuinen en natuur. Nog 34 andere prachtige tuinen en natuurgebieden in de omgeving zijn ook dit weekend te bezichtigen. Combineer een bezoek aan Bandus dus met één van de andere tuinen.

Voor een gedetailleerd overzicht van het programma neemt u een kijkje op de website: Bandus.nl