Categorieën
Agenda Carnivora Excursies Nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Wauw! Wat gaat de tijd snel… Al weer (bijna) een jaar voorbij. Graag verwelkomt Carnivora haar leden op zondag 7 januari bij de traditionele start van het jaar in de botanische tuin van Leiden. We zorgen ervoor dat het een leuke en interessante dag wordt.

We trappen de dag wat saai af met wat huishoudelijke mededelingen over onze club en wat we gaan doen in 2024. Erna neemt Hans Luhrs het woord voor een boeiende presentatie over Cubaanse Pinguicula. Na de presentatie verzorgt Carnivora de lunch. Na de lunch gaan we verder met een planten verloting waarbij een aantal Sarracenia’s van onze eigen collectie zulle worden verloot en er ook onderling planten verkocht of verruild mogen worden. Hierna is het mogelijk op eigen gelegenheid of gezellig met ons nog een rondje door de botanische tuin te lopen.

De bijeenkomst is alleen voor leden. Ben je nog geen lid, stuur dan een mail naar aanmeldingen@carnivora.nl. Voor 2024 bedraagt de contributie €10,-.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats in de botanische tuin van Leiden op zondag 7 januari. Het adres is: Rapenburg 73 te Leiden. De ontvangst is om 10 uur waarna we rond half elf zullen beginnen met de activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.